MAKEA Helsinki

MAKEA Helsinki on 2018 perustettu kauneushoitola & verkkokauppa. Tuomme alalle rentoutta, ammattitaitoa, yhdessä tekemistä, hyvää ansaintatasoa, unohtamatta naurua ja huumoria.

Makealla on sokerointiin ja ihonhoitoon keskittyvä tuotesarja MAKEA sekä ainutlaatuinen Fast&Furious sokerointi™ -tekniikka, joilla varmistetaan tehokkaat ja nopeat sokeroinnit.

Makean toimipisteet:

MAKEA Kallio / palvelut & koulutus, Hämeentie 48

MAKEA Store / verkkokauppa & toimisto, Leikosaarentie 32

Koulutustila

Järjestämme koulutukset Kallion toimipisteessämme osoitteessa Hämeentie 48, Helsinki.

Järjestämme Fast&Furious sokerointi™ -koulutuksia myös muille yrityksille.

Varaa koulutus!

Pääkouluttaja, Linda

Makea Helsingin koko idea on lähtenyt sokeroinnista. Yrityksen perustaja, Linda, on tehnyt työkseen sokerointeja vuodesta 2012 lähtien ja halusi tuoda markkinoille yksinkertaisen ja toimivan sokerointituotesarjan. Tuotesarjan lisäksi halu opettaa muille nopeaa, tehokasta ja ergonomista Fast&Furious sokerointi™ -tekniikkaa oli alku Makea Helsingille.

Sokeroijana ja kouluttajana Linda on todella rempseä, mutta tarkka. Sokerointi ei ole asiakkaalle se mukavin palvelu kauneusalalla, joten huumori ei haittaa hommassa lainkaan. Kymmenen vuoden kokemuksen ansiosta koulutettaville on helppo luoda itsevarmuutta sokerointiin, antaa laaja tietämys sokeroinnista ja opettaa tekniikat kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin.

Olitpa alalla täysin uusi ja kokematon tai kokenut konkari, viihdyt varmasti MAKEA:n koulutuksissa!

Kokemus

  • Sokerointipalvelut 10 vuotta
  • Ripsipalvelut 13 vuotta
  • Iloisuus 30 vuotta

Linda

Kouluttaja & Omistaja

Motto: “Haluutko olla siili vai posliini?”